Tre klipp från mig! (ANNA H)

Lite klipp från förut :)


Kram Anna!

Lite sommargymnastik på stranden!

Hejsan! Här kommer lite gymnaastikklipp från Öland :)


Kram Anna :)

Finn 1 fel! (anna,ebba o elin)


Gymnastikbad nr 2 (Anna K)

Ikväll har jag, Anna, Ebba D och Elin varit på friståendeträning i Motala. Det var kul, men SHIT vad svårt! Vi ska börja träna mer bäcken och fötter, kan man säga, haha.
Jag tog ju inga kort under själva friståendeträningen, men här ser ni lite styrketräning. :D
Japp och sen var det dags för BAD igen, dock var det ju inte sol och varmmt som sist, utan spöregn och rusk. Men det hindrar inte oss inte, utan jag, Anna, Ebba, Elin, Moa, Karin och Maria drog till Varamon och badade. Ja, det var lite kallt kanske... Men vad KUL det var! Skitkul! <3
Bilder:
Vilken fin gruppbild!
Moa hjular.
Elin hjular.
Anna och Ebba står på händer.
Karin körde salto nerför kanten. :OOOO
Och så två filmer med:
Moa, Ebba och Karin, Anna och Elin kör rondat flickis och rondat flickis flickis. Söta!
Och på led med :) Moa, Ebba, Anna, Elin och Karin, alltså.
Det var allt för den här gången. KRAM!

Gymnastikbad nr 1 (Anna K)

I söndags var jag, Elin Fräsén, Anna Hermanson Och Ebba Danckwardt på uppvisning med Motala GF. Det gick jättebra, jag gillar tillexempel verkligen tjejernas fria varv som är kullerbytta huvudvolt spagathandvolt hjulning chassé rondat flickis grupperad salto. Coolt va?
Det gick hur bra som helst iallafall, och Ullis körde dubbelsalto och Karin och Ullis körde dubbelvolt. Vilken show det var, vi tackar a la mjukost att vi fick vara med.
På vägen hem blev det så varm att vi beslutade oss för att ta ett bad. Vi stannade i blå lagunen, coh det var jätteskönt och hur kul som helst. Det enda minuset var att vi inte hade matchat våran klädsel HAHA :D <3
En fantastisk dag helt enkelt.

RSS 2.0