Femkampen (Anna K)

Här kommer lite bilder och filmer från den beryktade femkampen.

Gren 1 var en sammarbetsövning där det gällde att ställa sig i en viss ordning. Exempelvis vems pappa som var äldst, vem som hade störst fötter eller vem som hade tränat gymnastik längst.



Gren 2 var också en samarbetsövning men med en akrobatisk touch! Det gällde nämligen att bygga en så snygg formation som möjligt. Av sig själva!

Lag 1:

Stephanie, Ellen, Anna, Hannah, Amanda

Lag 2:

Ebba D-L, Matilda, Ida, Ebba K, Julia

Lag 3:

Kajsa, Linnéa L, Sofia, Elin, Juli, Vilma

Lag 4:

Linnéa A-S, Rebecka, Lisa, Emma, Josse

Vilka tycker ni är bäst??? Skriv gärna en kommentar!

Gren 3 var att man skulle sätta ihop tre tävlingsvarv till airflooret. Varje varv var tvunget att innehålla två akrobatiska moment, om man inte körde frivolt som ersatte ett tvåmomentsvarv. Första varvet var alla tvungna att göra samma, men på de andra två varven var stegring tillåtet.

Först ut var lag 4. TYVÄRR var inte Per beredd med kameran, så det första varvet är inte med :( !!! Men de körde två chasséhjulningar om jag inte minns fel? Eller var det hjulning rondat? Nåja, njut av de andra två varven i alla fall...


Lag 3:


Lag 2:


Lag 1:


Vilka tycker ni var bäst??? Skriv gärna en kommentar!

Gren 4 var studsmattetävling, då det gällde att klara av så många övningar som möjligt. Även här är inte alla med på filmerna tyvärr eftersom det inte går att filma så långa snuttar. Förlåt! Ni som inte är med får väl lägga in egna filmer när ni gör saker istället :D ;P

Vi körde fler varv alltså, men här ser ni.....

FAMEHOPP:


VOLT:


Bakåtvolt:


Sista grenen var stafett! Det var roligt! Haha.

Lag 1:


Lag 2:

(Tyvärr Ebba D-L, verkar inte du vara med...)

Lag 3:


Lag 4:


Lag 2 och lag 3 slutade på samma poäng, och därför fick vi komma på en utslagsfråga. De fick gissa på hur många år jag, Perra, Ninni och Per är sammanlagt. Rätt svar är 111. Lag 3 vann, då de gissade på 106.


SÅ STORT GRATTIS TILL LINNÈA L, ELIN, VILMA, KAJSA, JULI och SOFIA!
(De vann ett kinderägg...) :D





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0